Proteină din Orez Madena
MADENA proteină din orez, conținut de 87% proteine, 1 kg de proteine vegane, extra blândă, extra fină, 100% izolat proteic, proteină vegană, fără gluten, fără lactoză
Se află pe lista celor mai bine vândute produse de pe Amazon. Amazon Bestseller

3.9 din 5 stele
152 de recenzii- livrare gratuităpentru comenzi de peste 49 €
- Produsele pe care le recomandăm sunt în mare parte de pe Amazon și beneficiază de retur gratuit din România. De obicei, este posibil să descărcați o etichetă pentru retur gratuit la Poșta Română. Vă rugăm să verificați condițiile de retur înainte de a cumpăra. retur gratuit
- Amazon oferă o garanție minimă de 24 de luni pentru toate produsele, în conformitate cu legislația UE. Unele produse pot avea o garanție mai mare de 24 de luni. 24 luni garanție
Caracteristici
- PROTEINĂ DIN OREZ: Proteină din orez 100% pură, cu un conținut de 87% proteine și un profil excelent de aminoacizi, format din aproximativ 48% aminoacizi esențiali și semi-esențiali, precum și aproximativ 52% aminoacizi neesențiali. Conține, de asemenea, aproximativ 23% BCAA.
- GUST: Proteina noastră din orez se distinge printr-o granulație deosebit de fină și un gust extrem de blând. Este, de asemenea, foarte solubilă în apă și shake-uri și poate fi combinată foarte bine cu alte proteine.
- HIPOALERGENIC: Pudra noastră proteică vegană este naturală și, prin urmare, exclusiv de origine vegetală și potrivită pentru vegani. În plus, persoanele cu alergii și intoleranțe alimentare pot utiliza în siguranță proteina noastră din orez, deoarece este hipoalergenică.
- CALITATE: Proteina din orez este 100% vegană, nu conține gluten, lactoză, coloranți și conservanți și nu conține potențiatori de aromă. Toate produsele noastre sunt fabricate în Germania în cele mai stricte condiții.
- CERTIFICAT: Produsele noastre se bazează pe cunoștințe tradiționale, cercetări științifice actuale și decenii de experiență ale farmacistului Rudolf Keil. MADENA este certificată ORGANIC în conformitate cu reglementările ecologice ale CE.








